Homepage van Business Class Limburg, hoogwaardige taxivervoer, directievervoer en chauffeursdiensten in de regio Venlo.

nederlandse-vlagengelse-vlag duitse-vlag

Adresgegevens BCL

Business Class Taxivervoer
Taxi Venlo

Pastoor Stassenstraat 1
5921 CR Venlo

tel: +31 (0)77 464 10 11
fax: +31 (0)77 464 10 08

BCL Bookings app

Download nu de app BCL Booking.

applestore icon playstore icon

BCL Booekings icon app

wifi-venlo-hotspot

Chauffeursdiensten

Nieuw in ons pakket, de privé chauffeur.taxi-luchthaventransport-merdedes-chauffeurWij begrijpen dat u graag in uw eigen wagen zit maar niet altijd zelf achter het stuur wilt plaats nemen.

U wilt rustig kunnen werken in uw eigen omgeving en met een gerust hart het stuur overlaten aan een bekwame en dienstbare chauffeur. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

duimMarjolein Hilgersom - Travel Services, Belden Europe BV

belden"Al jaren verzorgt BCL ons taxivervoer tot volle tevredenheid. Deze samenwerking heeft ons geleerd, dat we kunnen vertrouwen op keurig verzorgde, comfortabele auto’s en ervaren chauffeurs. BCL zorgt voor een uitstekende planning en ook ingeval van 'last minute' ritten, worden we niet teleurgesteld."

duimMarij Bongers - DSM Pharma Chemicals Venlo

dsm"Al meer dan 25 jaar werken wij met BCL (voorheen TCV - Taxi Centrale Venlo). In al die jaren: top-service, met excellente auto's en zeer voorkomende chauffeurs. Zelden of nooit klachten, ze denken altijd mee! Voor DSM Pharma Chemicals Venlo is en blijft Bussiness Cars Limburg een 'preferred supplier' waar wij dik tevreden over zijn."

duimNatasja Ueberbach - Access Business Group

abg"We zijn erg tevreden over BCL. De samenwerking gaat al jaren goed. De bereikbaarheid is prima, de gasten vinden de chauffeurs altijd erg vriendelijk. En mocht er eens een probleem zich voordoen, word dat altijd direct correct opgelost. BCL heeft een topservice!"

duimMark Kusters - Kusters Engineering

Logo Kusters Corporate"Wij als Kusters Engineering BV zijn sinds 6 jaar klant bij BCL. Tot op heden zijn wij bijzonder tevreden over de samenwerking, de service en de flexibiliteit van BCL, ook onze gasten zijn zeer te spreken over BCL. Wij hebben dan ook voornemens om van de diensten van BCL gebruik te blijven maken."

duimLinda Bouten - Akatherm

akatherm"Ook voor ons verzorgt BCL de ritten, wij zijn erg tevreden. Onderling de ritten afstemmen gaat gemakkelijk en de chauffeurs zijn stipt optijd. Het contact verloopt heel prettig. Simpelweg op BCL kan men zich verlaten."

duimAnja van Strien - Seacon Logistics

seacon"We maken al jaren gebruik van de taxi- en chauffeursdiensten van Pascal en zijn Team. Tot volle tevredenheid. De chauffeurs zijn altijd goed gekleed, zeer voorkomend en stipt op tijd! Het wagenpark is goed en flexibel en de mogelijkheid om voor vervoer in onze eigen directie-auto’s een chauffeur van BCL in te zetten is perfect."

duimNicole Spee - Weir Minerals Netherlands b.v.

weir-minerals"Weir Minerals Netherlands maakt al enige jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van BCL, zowel voor onze eigen mensen als ook voor onze gasten. We hebben een prettig en persoonlijk contact met BCL. BCL is zeer flexibel en reageert snel op last-minute verzoeken voor een taxirit, naar elke bestemming. Voor ons zakelijk vervoer kunnen wij altijd rekenen op BCL!"

duimGerty Vullings - Océ NV, A Canon Group Company

canon-oce"BCL en Océ werken al decennia samen en wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking. Op BCL kunnen we altijd rekenen, er gaat er eens iets niet naar wens proberen ze het direct op te lossen. BCL is altijd bereikbaar en ook voor ‘last minutes’ kun je er altijd terecht. Prima service."

duimEllen de Brabander - Merial

merial"De afgelopen 3 jaar heeft BCL me meer dan 100 maal van en naar het vliegveld gereden in het kader van mijn executive rol bij Merial/Sanofi. Ondanks voorkomende last minute wijzigingen t.g.v. bijv vertragingen is dit alle keren naar volle tevredenheid verlopen. Afspraken kunnen makkelijk worden gemaakt en de chauffeurs zijn voor de volle 100% betrouwbaar en bekwaam."

duimPieter Bertrams - AgroTechnics

agrotechnics"De service van BCL sluit perfect aan bij ons privéleven. Naar een haastige werkweek is het fijn om ook voor vakanties gebruik te maken van luchthavenvervoer van BCL. Een kinderstoel of alle andere extra wensen zijn geen probleem. Vele vliegvakanties vanuit Dusseldorf en Weeze zijn geslaagd mede dankzij de perfecte service van BCL."

duimPeter Smets - Uitvaartcentrum Ruiver

uitvaartcentrum-ruiver"Met BCL hebben wij al jaren lang een prettige samenwerking wanneer wij voor familie volgauto’s/taxibusjes nodig hebben voor statievervoer bij een uitvaart. De stiptheid, correct omgaan met familie etc. staat bij ons zeer hoog in het vaandel en wordt door BCL altijd correct uitgevoerd. Zelfs over de tarieven voor het vervoer, tijdens een uitvaart, zijn er geen klachten."

duimAnneMarie Berden - DSV Road B.V.

dsv"Al meer dan 20 jaar werken wij, naar volle tevredenheid, samen met BCL (voorheen Taxi Centrale Venlo). Naast hun keurig verzorgd wagenpark, kunnen we vertrouwen op zeer ervaren chauffeurs. Of het nu een ‘normale rit’ betreft of een ‘last minute’ rit, BCL denkt met ons mee en levert te allen tijde een top service!"

Persoonlijk garant

pascal-deggerAl bijna 10 jaar staat Business Cars Limburg garant voor hoogwaardig vervoer. Wij zijn voor veel bedrijven de eerste kennismaking met hun relaties en medewerkers, en die taak nemen wij uiterst serieus!

Al onze mensen zijn voorkomend en gedistingeerd en uiterlijk goed verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op, misschien zijn wij ook voor uw bedrijf de oplossing.

Pascal Degger
Directeur BCL

Piekdruktes

Tijdens extreme drukte kunnen wij terugvallen op collega's die dezelfde hoge normen hanteren.

Dat is voor u een garantie voor een constante en hoge kwaliteit!

Acceptatie creditcards

mastercardvisaamerican-expressWij accepteren Mastercard, Visacard en American Express.

Wel vragen wij u door te geven dat u wilt betalen met een creditcard.