Business Cars Limburg richt zich op de zakelijke reiziger die met comfort wil reizen. Wij doen er alles aan om de reis zo prettig mogelijk te laten verlopen en brengen u zonder problemen vanuit Limburg naar het vliegveld in Düsseldorf.

Wanneer u comfortabel wilt reizen van of naar de regio Venlo, bent u bij ons aan het juiste adres. Business Cars Limburg beschikt over een wagenpark met luxe wagens die hoogstens 4 jaar oud zijn. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de hoogste mate aan gerieflijkheid. Bovendien zijn alle auto’s uitgerust met wifi, waardoor u ook tijdens de reis gewoon door kunt werken.

Onze chauffeurs zijn uiterst betrouwbaar en correct. Zij staan voor u klaar en brengen u zonder vragen naar uw bestemming. Het zijn stuk voor stuk betrokken personen die hun best zullen doen om de reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Bij Business Cars Limburg weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de zakelijke reiziger om op tijd op zijn of haar bestemming te zijn. Dankzij een strakke planning kunnen wij de stiptheid en betrouwbaarheid bieden die voor de zakelijke reiziger zo belangrijk is. Er is veel mogelijk en door verschillende ritten te combineren weten wij de prijzen laag te houden. Zo gaat bijvoorbeeld passagier A op weg naar met de taxi naar Düsseldorf en op de terugweg gaat passagier B weer mee retour.