Kwaliteit als doel bij Business Cars Limburg in Venlo

BCL is al jaren een begrip in Noord-Limburg en houd zich bezig met hoogwaardige vervoersdiensten en taxiservice. Ons bedrijf is de laatste 10 jaar in handen van de tweede generatie en druk bezig met een verdere professionalisering. Door de concentratie van bedrijfsleven in de directe omgeving en de nabijheid van enkele vliegvelden is de focus bij ons gelegen op Business Class taxivervoer en luchthaventransport.

De betrokkenheid bij ons familiebedrijf zorgt bij alle medewerkers voor een uiterst betrouwbare, flexibele en bovenal klantvriendelijke manier van werken. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan scholing en arbeidsomstandigheden van medewerkers van ons taxibedrijf.
Ondernemen met een maatschappelijk verantwoorde visie

Voor Business Cars Limburg in Venlo zijn kwaliteit, veiligheid en milieu absolute ondernemingsprioriteiten van ons taxibedrijf. Kwaliteit wordt gezien als het voldoen aan de wensen van de cliënt, inclusief alle wettelijke voorschriften, binnen een praktische en efficiënte organisatie met goed vormgegeven processen.

Het management van onze Business Cars Limburg heeft een voortrekkersrol in het promoten van het kwaliteitsbewustzijn.

De kwaliteit van de Business Cars Limburg meldkamer

BCL heeft voor de verwerking van vervoeropdrachten een professionele en goed uitgeruste taxicentrale meldkamer beschikbaar. U spreekt bijna altijd met uw eigen contactpersoon en daardoor worden opdrachten ook specifiek naar uw wensen uitgevoerd.